امروزه وبلاگ نویسی به یک ابزار بازاریابی ضروری برای مشاغل کوچک و بزرگ تبدیل شده است. موارد زیادی در موفقیت یک پست وبلاگ موثر هستند. از عنوان پست شما گرفته تا سرتیترها و کلمات کلیدی به کار رفته در نوشته شما ، همگی مهمترین عناصر محتوای شما هستند که برای جذب خواننده بیشتر و همینطور بهبود سئو و ارتقاء رتبه سایت شما در گوگل اهمیت دارند. بنابراین چگونه پست وبلاگ بنویسیم؟ که هم مخاطبان زیادی را به خود جلب کند و هم ما را به اهداف دیجیتال مارکتینگ خود نزدیک کند؟ برای یافتن پاسخ این سوال پیشنهاد می کنیم تجربیات یک کارشناس تولید محتوا و سئو در اصفهان را مطالعه کنید.
چگونه پست وبلاگ بنویسیم؟
وبلاگ نویسی، قوانین خاص خود را دارد. اگر به وبلاگ نویسی صرفا علاقه مند هستید و یا به تازگی قصد تولید محتوای ارگانیک در حوزه دیجیتال مارکتینگ را دارید، برای شروع نوشتن یک پست وبلاگ با کیفیت که خوانندگان بیشتری را به سمت سایت شما جذب کند، قبل از هر چیز یادگیری نحوه نوشتن یک پست وبلاگ برای شما بسیار اهمیت دارد. در اینجا نحوه نوشتن پست وبلاگ را در ۱۱ مرحله مرور می کنیم. پس از تسلط بر نوشتن وبلاگ ، مهارت های پیشرفته تری در حوزه دیجیتال مارکتینگ و سئو در اصفهان و یا شهرهای دیگر پیدا خواهید کرد.
اهداف خود را مشخص کنید.
اولین کاری که باید قبل از نوشتن اولین پست وبلاگ خود انجام دهید ، درک اهدافتان است. چرا می خواهید بنویسید؟ آیا می خواهید خوانندگان خود را سرگرم کنید؟ یا مهارت و اطلاعات آنها را بالا ببرید ؟ و یا آنها را ترغیب کنید تا محصولی را از شما خرید کنند؟ اگر می خواهید از وبلاگ خود درآمد کسب کنید و آن را به یک تجارت تبدیل کنید باید محتوای خود را با همین هدف تولید کنید. شفاف سازی این اهداف در ذهن شما ، هنگام تولید محتوا و تصمیم گیری های مهم دیگر در رابطه با وبلاگ ، لازم است.
مخاطبان خود را درک کنید.
کاری که باید همیشه هنگام شروع یک پست وبلاگ جدید انجام دهید چه اولین پست شما باشد یا هزارمین ، درک مخاطبانتان است. خوانندگان شما با خواندن مطلب شما دقیقا دنبال چه چیزی هستند؟ دانش و تخصص شما و یا محصولات و خدمات شما چگونه می تواند به آنها کمک کند؟ به یاد داشته باشید که هدف نهایی شما باید کمک به مخاطبان در حل مسئله باشد. هنگام برنامه ریزی برای ساختار و طرح کلی محتوای خود ، این نکته را به خاطر بسپارید. شما باید پاسخ سوالات مخاطبان را در دسترس ، آسان و تا حد امکان شفاف و ساده ارائه دهید.
از ایده های خود یک لیست تهیه کنید.
در مرحله بعدی ، لیستی از ایده هایی را که ممکن است مخاطبان شما دوست داشته باشند و یا دوست دارید در مورد آنها بنویسید تهیه کنید. لیستی از موضوعات بالقوه را ایجاد کنید که کم و بیش با موضوع وبلاگ شما سازگار است و فکر می کنید برای مخاطبان هدف شما جالب یا با ارزش می باشد. می توانید این لیست را در صفحه اکسل ذخیره کنید و از آن برای تمرکز بر روی کلمات کلیدی در هر مرحله استفاده کنید.
در مورد کلمات کلیدی کسب و کار خود تحقیق کنید
پس از تعیین ایده باید در مورد کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار خود که می توانید در محتوا از آنها استفاده کنید تحقیق کنید. هر روز ، میلیون ها جستجو در Google انجام می شود. هر عبارت یا کلمه ای را که در Google تایپ می کنید کلمه کلیدی محسوب می شود. برای مثال سئو در اصفهان یا سئو اصفهان دو کلمه کلیدی در حوزه خدمات سئو و دیجیتال مارکتینگ شهر اصفهان محسوب می شود.
شما می توانید برای تعیین کلمه کلیدی محتوای خود ابتدا میزان محبوبیت آن کلمه کلیدی را با سرچ در گوگل تعیین کنید. علاوه بر این کارشناسان سئو در اصفهان با استفاده از برخی سایت ها و برنامه ها لیست کاملی از کلمات کلیدی ارگانیک را تهیه کرده و آن را در اختیار کارشناس تولید محتوا قرار می دهند. با استفاده از کلمه کلیدی اصلی خود و کلمات کلیدی مرتبط با آن می توانید یک طرح کلی از نوشته خود را در ذهنتان ترسیم نمایید.
کارشناسان سئو در اصفهان همچنین توصیه می کنند قبل از نوشتن ، کلمه کلیدی خود را جستجو کنید و نوشته ۱۰ نتیجه اول را مرور کنید و از آنها ایده بگیرید. اینها پست های برتر مربوط به آن کلمه کلیدی شما هستند و نشان دهنده آنچه هستند که مخاطب شما به دنبال آن است. هرگز نباید مطالب سایت های دیگر را کپی کنید بلکه فقط باید از آنها ایده بگیرید.
متن پست وبلاگ خود را بنویسید.
اکنون که تحقیقات خود را انجام داده اید و یک طرح کلی جامع آماده کرده اید ، زمان آن رسیده است که متن اصلی پست خود را بنویسید. از طرح کلی خود به عنوان راهنما استفاده کرده و تمام کلمات کلیدی مورد نظر خود را در متن گسترش دهید تا زمانی که احساس کنید موضوع را به بهترین شکل ممکن برای خوانندگان خود توضیح داده اید و برای تمام سوالات احتمالی آنها پاسخ مناسب ارائه کرده اید.
برای کمک به درک بهتر نوشته خود ، می توانید از تصاویر و اینفوگرافیک های مفید نیز استفاده کنید. همچنین برای مطالب علمی حتما از ذکر نام منابع معتبر غافل نشوید. هرچقدر مطلب شما برای مخاطب ارزشمند تر باشد طبیعتاً افراد بیشتری مقالات شما را مطالعه می کنند و در نتیجه بازدید وب سایت شما افزایش می یابد و رتبه بندی بهتری در موتورهای جستجو پیدا می کنید.
برای اینکه بتوانید در موتورهای جستجو رتبه خوبی کسب کنید ، طول یک پست وبلاگ باید حداقل ۳۰۰ کلمه باشد. البته کارشناسان سئو اصفهان همواره توصیه می کنند برای کسب رتبه بهتر در گوگل باید محتوای طولانی تری (معمولا ۱۰۰۰) داشته باشید.
یک عنوان و مقدمه خلاقانه بنویسید
عنوان و مقدمه پست شما باید آنقدر جالب باشد که بتواند فوراً خواننده را جذب خود کنند. عنوان باید کاملا با موضوع مورد بحث شما همخوانی داشته باشد. مثلا اگر در مورد بازاریابی و سئو در اصفهان مطلبی می نویسید می توانید موضوع خود را بهترین خدمات سئو در اصفهان انتخاب کنید. هنگام نوشتن عنوان و مقدمه حتما به کلمات کلیدی مورد نظر خود نیز فکر کنید. همچنین می توانید برای انتخاب عنوان مناسب کلمه کلیدی خود را در گوگل سرچ کنید و از عنوان های سایر رقبای خود ایده بگیرید. درج کلمه کلیدی در طول نوشته باید کاملا طبیعی باشد. بنابراین سعی نکنید در هر جایی که پیدا کردید کلمات کلیدی خود را اضافه کنید.
پست خود را تصحیح و قالب بندی کنید.
پس از نوشتن همه چیز ، تصحیح کامل پست خود را انجام دهید. هرگونه اشتباه تایپی و غلط املایی را بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید که هیچ ابهامی وجود ندارد که خوانندگان شما را گیج یا گمراه کند. همه نکات باید روشن بیان شده باشند.
پس از آن ، وقت آن رسیده است که پست خود را به شکلی جذاب و بهینه شده برای سئو قالب بندی کنید. اگر سایت شما با وردپرس طراحی شده است، می توانید از عناوین و زیرعنوان های H2 و H3 استفاده کنید. هنگام لینک سازی داخلی نیز مطمئن شوید که همه پیوندها درست کار می کنند و به یک صفحه مناسب منتهی می شوند.
پست خود را بهینه کنید.
بهینه سازی پست وبلاگ برای سئو یک موضوع جداگانه است که قبلا نیز به آنها پرداخته ایم. در اینجا به صورت مختصر به نکات مهم آن اشاره می کنیم:
– کلمه کلیدی سئو را در عنوان پست قرار داده و سپس در یکی از هدرهای خود (H2) وارد کنید.
– یک توضیح متا با کلمه کلیدی بنویسید.
– Alt تصویر یا متن جایگزین تصویر شاخص باید شامل کلمه کلیدی اصلی شما باشد.
– URL پست شما نیز باید شامل کلمه کلیدی مورد نظر شما باشد.
پست خود را منتشر کنید.
اکنون وقت آن است که پست خود را منتشر کنید تا بتوانید آن را با دنیا به اشتراک بگذارید. بهتر است برای انتشار پست های خود برنامه ریزی داشته باشید. مثلا هر دوشنبه و چهارشنبه محتوای خود را منتشر کنید. همچنین ایجاد یک تقویم سرمقاله برای شما بسیار مفید است ، بنابراین هنگام نوشتن پست ها دقیقاً می دانید چه چیزهایی را باید بنویسید.