هزینه طراحی سایت فروشگاهی

هزینه طراحی سایت فروشگاهی
به اشتراک میگذارم:
فهرست

طراحی سایت فروشگاهی یک شروع عالی برای راه اندازی یک کسب و کار الکترونیکی است. اما هزینه طراحی سایت فروشگاهی چقدر است؟ در این مقاله به بررسی پارامترهای تاثیر گذار در هزینه طراحی سایت فروشگاهی می پردازیم. با ما همراه باشید.

پیشرفت تجارت الکترونیک در دنیای امروز

تجارت الکترونیک در حال پیشرفت است و روند فعلی خرید و فروش در بازارها نیز نشان می دهد که در حال حاضر افراد زیادی خرید آنلاین را به خرید حضوری ترجیح می دهند. بنابراین هم اکنون بهترین زمان برای پیوستن به دنیای تجارت الکترونیک است. البته به یاد داشته باشید قبل از راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی، ابتدا باید تصمیم بگیرید که قصد فروش چه چیزی را دارید. انتخاب محصولات مناسب برای فروش اینترنتی برای موفقیت فروشگاه آنلاین شما بسیار مهم است.

راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی به امید کسب درآمد زیاد اول به طراحی سایت فروشگاهی شما و  بعد به محصولاتتان بستگی دارد. بیشتر خریداران آنلاین در صورتی که از ظاهر و کیفیت سایت فروشگاهی شما رضایت داشته باشند اقدام به خرید اینترنتی محصولاتتان خواهند کرد. بنابراین توجه به طراحی یک سایت فروشگاهی حرفه ای و پر سرعت از همان بدو شروع کسب و کار از اهمیت بالایی برخوردار است.

قیمت طراحی سایت فروشگاهی

هزینه طراحی سایت فروشگاهی

هزینه طراحی سایت فروشگاهی بر اساس کیفیت، سرعت و پارامترهای سایت فروشگاهی شما تعیین می گردد. با توجه به نوع بستر  تجارت الکترونیک که برای کسب و کار شما نیاز است و می تواند ساده و یا پیچیده باشد، هزینه طراحی سایت فروشگاهی شما نیز متفاوت است. برای مثال اگر یک قالب فروشگاهی از قبل طراحی شده استفاده کنید، باید هزینه کمتری را نسبت به یک قالب سفارشی سازی شده بپردازید. از آنجا که قالب های سفارشی از امکانات و کیفیت بالاتری برخوردار هستند و نیاز به زمان بیشتری برای طراحی دارند، بنابراین طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی نیز به بودجه بیشتری نیاز دارد.

شایان ذکر است محاسبه کلی هزینه یک پروژه توسعه وب سایت تجارت الکترونیک دشوار است، چرا که هر سایت فروشگاهی با توجه به نیاز کسب و کار مشتری به گزینه ها و عناصر منحصر به فرد خود نیاز دارد. برای اطلاع از تعرفه ها کلیک کنید.

طراحی سایت فروشگاهی در یک آژانس دیجیتال مارکتینگ

وقتی برای اطلاع از هزینه طراحی سایت فروشگاهی ، با یک آژانس دیجیتال مارکتینگ تماس می گیرید، معمولا آنها در ابتدا یک رقم پایه را برای طراحی سایت شما ارائه می دهند. چرا که در این مرحله نیازهای فروشگاه آنلاین شما برای آنها کاملاً مبهم است. در واقع یک شرکت حرفه ای طراحی وب سایت ، هزینه واقعی طراحی وب سایت شما را بعد از بررسی مشخصات پروژه تعیین می کند.

اگر به یک پروژه تجارت الکترونیک مانند ساخت یک خانه جدید فکر کنیم، باید در ابتدا مقیاس خانه را مشخص کنید، اینکه چه تعداد اتاق خواب دارد؟ چه سبکی از آشپزخانه و پذیرایی را دوست دارید؟ و تمام موارد مشابه دیگر. تعیین قیمت سایت فروشگاهی نیز به نیازهای شما، نوع طراحی سایت، افزونه ها، هزینه های اضافی مربوط به دریافت مجوزها، هاست و دامین و همینطور هزینه های مربوط به نگهداری و بهینه سازی سایت بستگی دارد. در ادامه به برخی از نکات موثر در تعیین هزینه طراحی سایت فروشگاهی می پردازیم. در مورد هزینه طراحی سایت بیشتر بدانید.

طراحی سایت فروشگاهی در یک آژانس دیجیتال مارکتینگ

فهرستی از نیازهای سایت فروشگاهی خود را تهیه نمایید

شما در مراحل اولیه طراحی، باید به آنچه که برای موفقیت در کسب و کار آنلاینتان به آن نیاز دارید فکر کنید. باید لیستی از ایده آل ها و نیازهای خود را تهیه نمایید و آن را به طراح وب سایت  ارائه دهید. بحث های اولیه برای طراحی سایت فروشگاهی شما به نوع نیاز شما برای فروش اینترنتی کالا و محصولاتتان اختصاص دارد.

به قالب آماده نیاز دارید یا یک رویکرد سفارشی؟

اگر می خواهید یک وب سایت فروشگاهی را فورا راه اندازی کنید ولی بودجه زیادی ندارید ما به شما استفاده از قالب های آماده وردپرس را پیشنهاد می کنیم. البته این قالب ها از امکانات زیاد پیشرفته و خاصی برخوردار نیستند و آیتم های آنها متناسب با بودجه شما محدود می شوند. اما اگر اهداف گسترده تری دارید و به دنبال ایجاد یک کسب و کار اینترنتی جدی تر و هدفمند تر هستید، طراحی یک سایت سفارشی سازی شده می تواند برای شما مناسب تر باشد.  زیرا استفاده از قالب های سفارشی در طراحی فروشگاه آنلاین اختصاصی امکان توسعه کسب و کار شما را در آینده نیز فراهم می سازد.

هزینه های اضافی ( هاست، دامین، مجوزهای لازم، گواهینامه های SSL ، امنیت و …) را نظر بگیرید

هزینه های اضافی طراحی وب سایت تجارت الکترونیک مربوط به هزینه طراحی اختصاصی لوگو، اسلایدر، آیکون و …، هزینه میزبانی سایت (هاست)، دریافت نام دامنه برای سایت و همینطور دریافت مجوزهای لازم نظیر ای- نماد و گواهینامه های SSL می شود. برای اطلاع بیشتر از برخی هزینه های اضافی، هزینه طراحی سایت را مطالعه نمایید.

هزینه های اضافی طراحی سایت فروشگاهی

  • هزینه میزبانی سایت

هزینه هاست سایت فروشگاهی شما بسته به میزان ترافیکی که سایت شما دریافت می کند یا شما انتظار دریافت آن را دارید متفاوت خواهد بود. همچنین اگر یک وب سایت تجارت الکترونیک بزرگ و مستقر دارید که روزانه حجم زیادی از ترافیک را دریافت می کند، بهتر است  از یک سرور اختصاصی استفاده نمایید که مسلما هزینه آن بیشتر می شود.

  • دریافت گواهینامه های SSL

گواهینامه های SSL برای امنیت پرداخت در سایت فروشگاهی شما اهمیت دارد. در واقع اگر وب سایت شما دارای گواهی SSL باشد از پیشوند “https” در نوار آدرس و همچنین یک نماد قفل که به اطمینان خاطر مشتریان نیز کمک می کند برخوردار است. هنگامی که از گواهینامه SSL استفاده می شود، اطلاعات پرداخت وب سایت شما برای همه به جز سروری که اطلاعات را برای آن ارسال می کنید غیرقابل خواندن می شود.

  • به روزرسانی و نگهداری / رفع اشکال / نصب افزونه های جدید

از آنجایی که بسیاری از سیستم عامل های سایت های فروشگاهی از پلاگین هایی استفاده می کنند که به طور مداوم در حال به روز رسانی و بهبود هستند. کنار گذاشتن این افزونه ها می تواند وب سایت تجارت الکترونیک شما را آسیب پذیر کند. بنابراین بهتر است برای پشتیبانی ماهانه یا سالیانه از سایت و همینطور به روزرسانی و نگهداری از وب سایت فروشگاهی خود هزینه جداگانه ای را پرداخت نمایید. در این صورت کارشناسان آژانس دیجیتال مارکتینگ برای به روزرسانی افزونه ها، تولید محتوای به روز و جذاب و همینطور بهینه سازی سئوی سایت شما اقدام می کنند.

 

امتیاز دهی شما به این صفحه

در بهیدو مشاوره رایگان دریافت کنید

فرم مشاوره رایگان