نقش فناوری های نوین در ارائه خدمات بازرگانی

عواقب بی اعتنایی به ابزارهای الکترونیک

در سال‌های اخیر تحولات در شيوه‌هاي سنتي و قدیمی فعالیت‌های بنگاه‌های مختلف زیرمجموعه بخش غیر دولتی و تشکل‌ها و اتحادیه‌های صنفی از یک سو و دستگاه‌ها و سازمانهای دولتی از سوی دیگر، بواسطه استفاده از فناوری ارتباطات و اطلاعات در ایران همچون اکثر کشورهای جهان ايجاد شده است. در محيط الكترونيكي جديد فاصله‌هاي جغرافيايي و محدوديت‌هاي زماني و مكاني منتفي و انجام فعالیت‌های دولتی و مبادلات تجاري بر پايه اطلاعات بصورت الكترونيكي انجام مي‌شود.

لذا در صورت بي‌اعتنايي به اين مهم و عدم سوق یابی به استفاده از تجارت الکترونیکی، دولت الکترونیکی، شهر الکترونیکی، صنف الکترونیکی و در کل ابزار الکترونیکی برای انجام کارها و فعالیت ها مختلف، کشور با عواقبي چون از دست‌رفتن فرصتهای مناسب، بي‌بهره ماندن از صرفه‌جوييهای ملازم با استفاده از ابزار و روشهای الکترونيکي، کاهش کارآیی، کاهش توان رقابتی در بازارهای جهان، منزوی شدن در عرصه تجارت و فن آوری الکترونیکی و در نتیجه کاهش اشتغال و تولید مواجه می‌‌شود. یکی از مهمترین فعالیتهای تیم بهیدو ، توانمند سازی سازمانها در استفاده از ابزارهای تجارت الکترونیک مانند اپلیکیشن های موبایل اختصاصی و نیز طراحی سایت و پورتال های سازمانی است.

نقش فناوری در بهبود وضعیت اقتصادی

از این رو توسعه استفاده از ابزار وروشهای الکترونیکی و فن آوری ارتباطات و اطلاعات بعنوان ابزار توسعه و بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی بسیار حائز اهمیت است. در این بین یکی از بخش های مهم و مستعد استفاده از ابزار و روشهای نوین وابسته به فنآوری های الکترونیکی، بخش بازرگانی داخلی و خارجی می باشد.

بخش بازرگانی به خصوص بازرگانی داخلی یکی از مهمترین بخشها در چرخه اقتصادی کشور است که داراي تعاملات گسترده و وسيعي با ساير بخش‌ها در نظام اقتصادی علی الخصوص بخش های تولیدی است. لازم بذکر است بخش بازرگانی(خرده فروشی) از جمله بخش‌هاي مهم در تکمیل چرخه اقتصاد كشورهاست كه در مقابل عرضه كالاها به مصرف كنندگان، اطلاعات تجاری، پس انداز و نقدينگي آنها را به بخش‌هاي توليدي (داخل يا خارج از كشور) انتقال مي‌دهد.

خدمات بازرگانی

فناوری‌های نوین و خدمات بازرگانی

باید توجه داشت که در همه کشورها باتوجه به رشد فناوری و به خصوص باتوجه به درجه توسعه یافتگی، اقدام به برنامه ریزی و سیاستگذاری برای گسترش استفاده از ابزار و روشهای نوین و ارتقاء سطح استانداردهای مختلف سخت افزاری و نرم افزاری در فرآیند بازرگانی می‌نمایند. براین اساس گسترش استفاده از فنآوری نوین تجارت الکترونیکی در بخش بازرگانی، موجب بهبود فرآیند انتقال کالا و خدمات با دقت و سرعت بیشتری، در زمان و هزینه کمتری می شود.

در کل ابزارهای نوین بازرگانی با کمک فن آوری الکترونیکی ارتباطات و اطلاعات، می تواند با مهندسي مجدد در فرآيندهاي چرخه اقتصادی به افزايش كيفيت ارايه خدمات، كاهش هزينه انتقال و به تبع آن كاهش قيمت بازاري محصولات و خدمات حتی ساماندهی، کنترل، نظارت و بازرسی جامع و کاملتر بر بازار كمك می نمايد.

برای آگاهی بیشتر در مورد دیگر خدمات آژانس دیجیتال مارکتینگ بهیدو همین حالا با ما تماس بگیرید .

[button title=”تماس با ما” link=”https://behido.com/contact-us/”   color=”#fff” font_color=”#666″ size=”2″  class=””  onclick=””][button title=”برنامه ریزی وطراحی کمپین دیجیتال مارکتینگ” link=”https://behido.com/tariffs”   color=”#fff” font_color=”#666″ size=”2″  class=””  onclick=””]

 

نقش تجارت الکترونیکی در بخش بازرگانی

تجارت الکترونیکی در بخش بازرگانی با ایجاد عرصه‌هاي جديد بازار در فضاهاي مجازي، در گسترش بازارهاي مصرف كالا و بعبارت ديگر، افزايش مقياس فروش فعلان بازرگانی داخلی(شبکه توزیع) به بازارهای جهانی، نقش عمده و اساسي ايفا می نمايد. اين امر موجب افزايش مقياس توليد، كاهش هزينه‌ها و افزايش بهره‌وري در عرصه توليد و تجارت کالاها و خدمات، و بهبود کنترل و نظارت بر بازار را به همراه دارد و در نهايت موجب رشد و شكوفايي بیشتر اقتصاد كشور می گردد.

طراحی وب سایت و اپلیکیشن به منظور ارتباط بهتر با مشتریان، کنترل بار و خدمات حمل و ترخیص از جمله فعالیت هایی است که برای یک شرکت بازرگانی که مشتریان در اصناف مختلفی دارد می تواند بابت بهبود عملکرد واحد ارتباط با مشتریان شرکت، کاهش تماس های اضافی و مستند سازی کلیه مدارک فی مابین گردد.

 جایگاه روشهای نوین بازرگانی در ایران

علی رغم رشد و گسترش استفاده ازابزار و روشهای نوین بازرگانی در جهان اما بازرگانی داخلی در ایران از یک سو تمایل چندانی به استفاده از ابزار و روشهای نوین ندارند و از سوی دیگر برخی فعالان استانداردهای سخت افزاری و نرم افزاری لازم برای فعالیت را رعایت نمی‌نمایند.

امتیاز دهی شما به این صفحه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در بهیدو مشاوره رایگان دریافت کنید

فرم مشاوره رایگان